Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Xiaomi Mi Temperature and Humidity Monitor Clock Pro, hőmérséklet és páratartalom mérő óra

9.990 Ft
8.780 Ft
12%
Menny.:db
Elérhetőség: Előrendelhető
Szerezhető hűségpontok: 88
Szállítási díj: Nem szállítható.
  • Beépített nagy pontosságú szenzor a hőmérséklet és a páratartalom monitorozására
  • Elegáns dizájn 1.5” LCD kijelzővel
  • Baby mód, együttműködik Bluetooth Gateway-el, értesítést küld, ha a hőmérséklet vagy a páratartalom kilép a babáknak megfelelő tartományból
  • Együttműködik más okos eszközökkel a Bluetooth Gateway-en keresztül
  • Egyszerűen felragasztható, vagy fellógatható a falra
  • Alacsony energia-felvétel – kb. 1 éves elem élettartam

Leírás

Ellenőrizze az időt! Tartsa szemmela hőmérséklet és a páratartalom változást

Hőmérséklet és páratartalom figyelése|E-ink kijelző | Intelligens csatlakozás ||Rugalmas elhelyezés

A beltéri hőmérséklet és páratartalom változásának folyamatos figyelése.

Egész éves ápolás és támogatás családja egészségéért

#A hőmérséklet és a páratartalom szorosan összefügg a légúti megbetegedésekkel, az allergiákkal, a bőr egészségével és számos egyéb egészségügyi állapottal. Az óvodákban, hálószobákban, kisállat-szobákban, irodákban és más otthoni helyiségekben a hőmérséklet és a páratartalom figyelése és beállítása hozzájárulhat az Ön kényelmének javításához, valamint családtagjai és házi kedvencei egészségének megőrzéséhez.

Szépséget ad életének. Figyeli bizonyos helyek hőmérsékletét és páratartalmát

Az üvegház, a konyha, a tárolóhelyiség és a fürdőszoba hőmérsékletének és páratartalmának időben történő szabályozása és beállítása segíthet a növények jobb termesztésében, az élelmiszerek és egyéb tárgyak tárolásában, valamint megakadályozhatja a baktériumok szaporodását.

Egy pillantással megértheti a kényelem szintjét az intuitív hangulatjelek segítségével

Miért ráncolja a szemöldökét a hangulatjel a hőmérséklet- és páratartalom mérőn, ha úgy érzi, tökéletes a hőmérséklet? Ennek az az oka, hogy amikor úgy gondolja, hogy a környezeti hőmérséklet tökéletes, figyelmen kívül hagyhatja a páratartalmat. A vizuális hangulatjelek segítségével könnyen megértheti a kényelem szintjét.

Lásd jól a kijelzőt különböző szögekből. Hőmérséklet és páratartalom mérő pontos érzékeléssel

Nagy e-ink kijelző |Széles látószög

A 3,7 hüvelykes (88 mm x 33 mm) e-ink kijelző rendkívül alacsony fogyasztást és körülbelül egy éves akkumulátor-élettartamot kínál, mindössze két gombelemmel. A kijelző inkább nyomtatott szövegnek tűnik, és több szögből is könnyen és tisztán látható

Nagy pontosságú chipek és érzékelők. Győződjön meg a megjelenített adatok pontosságáról

A Xiaomi hőmérséklet- és páratartalom mérő monitor óra pontosságot biztosít a beépített, nagy pontosságú valós idejű óra (RTC) chippel és a kiválasztott, nagy pontosságú Swiss Sensirion érzékelővel, amely nagy felbontásban jeleníti meg a pontos időt, és minden apró hőmérséklet és páratartalom változást észlel.

Intelligens hőmérséklet- és páratartalom mérő, amely előre látja az Ön igényeit.

Hőmérséklet és páratartalom története/ Minden változást rögzít.

A Xiaomi hőmérséklet- és páratartalom mérő órája képes rögzíteni az elmúlt hat hónap hőmérsékleti és páratartalmi trendjeit. A Mi Home / Xiaomi Home alkalmazásban kereshet és hozzáadhat Xiaomi hőmérséklet- és páratartalom mérő órát, hogy megtekinthesse az előzmények részleteit.

A hőmérséklet és a páratartalom intelligens beállítása

Meleg időben a légkondicionáló automatikusan be- és kikapcsolható a Mi Home/Xiaomi Home alkalmazás előre beállított hőmérsékletének konfigurálásával. Ha a szoba száraz, a párásító automatikusan be- és kikapcsolható a Mi Home/Xiaomi Home alkalmazásban előre beállított páratartalom beállításával.

*A Xiaomi hőmérséklet- és páratartalom mérő órája a Mi Smart Home Hubon keresztül csatlakozhat más Xiaomi okoseszközökhöz (légkondicionálókhoz és párásítókhoz).

Professzionálisan tesztelték a megbízható minőség érdekében. A monitor finoman részletezett kialakítása stílusos megjelenést kínál.

A többkomponensű kialakítás rugalmas elhelyezést tesz lehetővé. Helyezze a Xiaomi hőmérséklet- és páratartalom-mérő órát az asztalra, a falra vagy a hűtőszekrény ajtajára

A mindössze 60 g súlyú és 10,1 mm vastag Xiaomi hőmérséklet- és páratartalom mérő óra az állvány segítségével könnyen felhelyezhető az asztalra, falra rögzíthető vagy puha mágnessel rögzíthető, így könnyen használható és vizuálisan is stílusos. A Xiaomi hőmérséklet- és páratartalom mérő órát szabadon elhelyezheti éjjeliszekrényén, íróasztalán, hűtőszekrénye ajtaján vagy falán.

Megkülönböztető sima felület

Stílusosabb megjelenés. Az üveges kijelző sima, lekerekített kialakítása stílusosabb megjelenést kínál.

Több időzóna választható

Az első bekapcsoláskor az óra 00:00-at mutat. Miután csatlakoztatta az órát a Mi Home/Xiaomi Home alkalmazáshoz, a megjelenített idő automatikusan szinkronizálódik az okostelefonon megjelenített idővel.

*Ha a megjelenített idő helytelen, vagy az akkumulátor cseréje után nyissa meg a Mi Home/Xiaomi Home alkalmazást, és lépjen az eszköz főoldalára a csatlakoztatáshoz, és az idő automatikusan szinkronizálódik.

12 órás és 24 órás időkijelzési lehetőségek, Választható

#A Xiaomi hőmérséklet és páratartalom monitor órája 12 és 24 órás megjelenítési lehetőséget is kínál. Ezeket a Mi Home/Xiaomi Home alkalmazáshoz való csatlakozással bármikor beállíthatja.

PARAMÉTEREK

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.