Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Törzsvásárlói program

HOGYAN CSATLAKOZHATSZ A 


 
TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAMBA?
 


Mi sem egyszerűbb... :-) Regisztráld adataidat és rendelj tőlünk úgy, hogy be vagy jelentkezve a webshopunkba. 
Ily módon már az első rendelésnél automatikusan élvezheted a ROBOFOX Hűségprogram előnyeit. 

 

MILYEN ELŐNYÖKKEL JÁR A TAGSÁG?
Levásárolható hűségpont gyűjtési lehetőség.
Amikor vásárolsz a robofox.hu-n, minden 10.000 Ft után, amit a termékeinkre költesz 100 Ft-ot levásárolhatsz a következő rendelésedből! Tehát ha például 130.000 Ft-ért vásárolsz tőlünk egy robotporszívót - akár teljes áras, akár akciós terméket - akkor a következő rendelésed 1300 Ft.-al lesz olcsóbb. 
A pontokat addig gyűjtheted, hogy legközelebb akár egy ingyenes okos otthon kiegészítőt is vásárolhatsz magadnak, vagy megspórolhatod a szállítás költségét! Egy teljes évig felhasználhatod a pontjaidat, így minden évben meg tudod lepni magad egy hasznos műszaki termékkel.
Ne feledd, minden rendelésedhez be kell jelentkezned, hogy a rendszer számolni tudja a rendeléseid után járó pontokat!
 
Rendszeres exkluzív kedvezmények csak kubtagjainknak
Folyamatos akcióink vannak, de nem mindegyiket áruljuk ám el akárkinek ;-) Számtalan ajánlattal igyekszünk  Törzsvásárlóinknak kedveskedni. Előfordulhat, hogy azt látod 10%-os kedvezménnyel áruljuk egyes termékeinket, de hűségprogramunk tagjai, akár dupla kedvezménnyel is hozzájuthatnak a kiszemelt darabhoz vagy kétszeres hűségpontban részesülnek, valamint alkalmanként ingyenes szállítást. 
Hírlevelünkre is érdemes feliratkoznod, mert ott áruljuk el azokat a kedvezménykódokat, melyekkel olcsóbban juthatsz hozzá a legújabb termékeinkhez. 
Leárazáskor, vagy készletkisöprésnél pedig először a klubtagjainkat értesítjük az akcióról, vagy csak számotokra lesz elérhető a kedvezményes ár és így kisebb eséllyel viszik el az orrotok elől pont azt a terméket, melyet "már régóta kinéztél magadnak".
Ne felejts el regisztrálni hírlevelünkre, hogy elküldhessük Neked a legfrissebb akcióinkat és legújabb termékeinket!


 
Okos otthon tippek
Nem tudod, hogyan csatlakoztasd a Mi Home applikációba okoskészüléked? Vagy, hogy éppen melyik Xiaomi robotporszívó felelne meg legjobban egyéni igényeidnek? Szeretnél értesülni a legújabb kütyükről és  trendekről? Mi elküldjük Neked havonta frissülő tippjeinket. 
Legyél Te is aktív tagja online közösségeinknek, mert szeretnénk megismerni Benneteket vásárlóinkat, hogy az igényeitek szerint tudjuk formálni, fejleszteni árukészletünket, kínálatunkat és szolgáltatásainkat.
FONTOS! A Törzsvásárlói Hűségprogram oldalt csak akkor tudod meglátogatni, ha be vagy jelentkezve a rendszerbe.
 
ÖSSZEFOGLALVA:
1. Regisztrálj (REGISZTRÁCIÓ – alul láblécben)
2. Jelentkezz be! (BELÉPÉS - legfelül jobb oldal)
3. Rendelj egy okos készüléket a robofox.hu-ról és már gyűjtheted is a vásárlásaid után a pontokat, melyeket a későbbiekben levásárolhatsz!
4. Rendelésed postázásakor automatikusan ROBOFOX Klubtaggá válsz! 
5. Erről e-mailben is tájékoztatunk, a rendelésed leadását követő 1-2 nappal.
6. Iratkozz fel a hírlevelünkre az értesítő e-mailünkben, hogy le ne maradj exkluzív hűségprogram akcióinkról és egyedi ajánlatainkról!

Felhasználási Feltételek

A Robofox.hu Hűségprogram keretében visszatérő vásárlóként Ön pontgyűjtési rendszerben vesz részt, amellyel kedvezményesen vásárolhat meghatározott termékeket, illetve gyűjtött pontjaiért egyéb kedvezményekben részesülhet, pl. ingyenes szállítás, vagy kedvezményes kuponok.
 
A Hűségprogram feltételei 
I. A Hűségprogram alapelvei
A Hűségprogram (továbbiakban: Program) üzemeltetője a Robofox.hu. A Programba belépő vásárlók a Robofox.hu webáruház oldalán történő vásárlásaik után pontokat gyűjtenek. Az összegyűjtött pontokért a Robofox.hu webáruházában elérhető termékek vásárolhatók, illetve a Robofox.hu az általa egyedileg meghatározott időszakokban kedvezményes vásárlásra illetve ingyenes szállításra jogosító kuponokat (a továbbiakban: Kupon) bocsáthat a vásárló rendelkezésére.
 
II. A pontok számítása
a)    A Program elindulásától, azaz 2021.10.15.-től kezdve a vásárló minden vásárlást követően a vásárlás összege alapján megállapított mennyiségű hűségpontot kap.
b)    A pontszámítás alapja a vásárló által megvásárolt egyes termékek forintban kifejezett értéke. A megvásárolt termék forintban meghatározott értékének minden 100 Ft-ja után 1 pont jár. (A számítás módja: a termék fogyasztói ára / 100; az eredmény kerekített. Ha tehát egy termék árának forintban meghatározott értéke 68990 Ft, úgy a termékért 690 pont jár.)
c)    Egyes vásárlói akciók keretében meghatározott termékekre vonatkozóan a Robofox.hu extra pontot írhat jóvá a felhasználó hűségpont egyenlegén.
d)    A vásárlók pontjaik egyenlegét, illetve felhasználását belépés után a "Fiókom" menüpont alatt a "Hűségpont" linkre kattintva érhetik el.
 
III. A Hűségprogram jogosultjai
a.    A Programban történő részvételre minden kiskereskedelmi értékesítésben résztvevő, regisztrált természetes személy automatikusan jogosult. A regisztrációra a Robofox.huminden látogatójának lehetőséget biztosít, de a Programban csak regisztrált vásárló vehet részt. A programban ezen lehetőség visszavonásáig nagykereskedelmi partnerek, illetve jogi személyek is részt vehetnek, amennyiben természetes személy nevére szóló regisztrációval rendelkeznek.
b.    A Robofox.hu fenntartja magának a jogot bármely résztvevő részvételi lehetőségének visszavonására, amennyiben felmerül a Program szabályainak megsértésének vagy egyéb visszaélésnek gyanúja, különösképpen ideértve olyan eszközök és eljárások használatát, amelyek alkalmasak az adott résztvevő hűségpont egyenlegének értékének, vagy a beváltott termék hűségpontokban kifejezett árának manipulálására.
c.    A Programban való részvétel a jelen Szabályzat automatikus elfogadását jelenti.
d.    A Programban való részvétel nem jár hátránnyal, a pontok felhasználása önkéntes.

IV. Pontszerzés, pontok érvényessége
a.    A Programban szerzett hűségpontok érvényessége a hűségprogram megváltoztatásáig vagy visszavonásáig tart. A hűségprogram szabályzatának módosításáról vagy megszűntetéséről a Robofox.hu értesíti vásárlóit.
b.    A pontok megszerzésére a megrendelés leadásával nyílik lehetőség, jóváírásuk a megrendelt termékek átvételét követően történik.
c.    Az adott vásárlással megszerezhető hűségpontok felhasználására a megrendelés teljesülése esetén van lehetőség.
d.    A Robofox.hu részéről nem teljesített vagy a felhasználó által lemondott megrendelések (ide tartozik a vásárlástól való elállás is) esetén pont jóváírás nem történik.
e.    A Programban a sikertelen rendelésekért a Robofox.hunem számít fel pontot. Amennyiben a felhasználó a futárszolgálattól nem veszi át a rendelését, vásárlása törlésre kerül, hűségpont jóváírás nem történik. Amennyiben a megrendelt termék(ek)et a felhasználó reklamáció miatt juttatja vissza a Robofox.hu-nak, úgy a Robofox.hu ügyfélszolgálata egyedi elbírálás keretében jogosult mérlegelni, hogy az adott vásárlásáért ad-e pontot.
 
V. Pontbeváltás módja
a.    A hűségpontok a Robofox.hukínálatában szereplő termékekre vagy időszakosan elérhető utalványokra, kuponokra válthatók be. A megrendelt termék vételára (amely az adott termék termékoldalán forintösszegben és pontban is meghatározott) forintösszegben és hűségpontban is megfizethető, részben vagy egészben egyaránt.
b.    A termék megvásárlására a termék kosárba helyezése után van lehetőség.
c.    Akciós termékek vásárlása esetén a termék akciós ára után történik pontjóváírás.
d.    A Robofox.hu reklamáció esetén kizárólag az általa az adott megrendelő részére kiküldött rendelés-visszaigazoló emailt és a hűségpontok egyenleg-értesítő emailt fogadja el igazolásként az hűségpont egyenleg és a pontbeváltás körülményeinek igazolására. A felhasználó által készített képernyőmentéseket azok manipulálhatósága miatt nem áll módunkban elfogadni.
 
VI. A kuponfelhasználás feltételei
a.    A kuponkedvezmény más kupon kedvezménnyel nem összevonható.
b.    A kupon az érvényességi idő alatt egy vásárlásra jogosít.
 
VII. Hűségprogram érvényessége
1. A Robofox.hu Hűségprogramja határozatlan időtartamú. A Robofox.hu jogosult bármikor megszüntetni a Hűségprogramot, amiről a törzsvásárlók számára értesítést küld.
 
VIII. Jog- és adatvédelem
1. A Hűségprogramra a Robofox.hu adatvédelmi szabályzata vonatkozik.