Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Xiaomi 70mai A500S Dash Cam Pro Plus autós menetrögzítő kamera

44.990 Ft
33.670 Ft
25%
Menny.:db
Elérhetőség: Előrendelhető
Szerezhető hűségpontok: 337
Szállítási díj: Nem szállítható.
 • 2.7K HD felbontás HDR technológiával
 • Beépített GPS
 • Time-Lapse felvételkészítés
 • ADAS és Parkolóőr funkciók
 • Alkalmazás-kapcsolódás
 • 3D digitális zajcsökkentés

Leírás

Xiaomi 70mai A500 Dash Cam Pro Plus autós menetrögzítő kamera

A megbízható tanúd az úton

 • 2.7K HD felbontás HDR technológiával
 • Beépített GPS
 • Time-Lapse felvételkészítés
 • ADAS és Parkolóőr funkciók
 • Alkalmazás-kapcsolódás

70mai-A500-1

Pompás 1944p felvétel:
2.5-szerese a 1080p-nek

Kiváló képminőség és magas felbontás: 2592 x 1944, amely kritikus részletek rögzítésére képes az úton.

70mai-A500-2  70mai-A500-3

Szuper minőségű éjszakai felvétel

A 3D digitális zajcsökkentés (3D Digital Noise Reduction – DNR) és magas dinamikatartomány (High Dinamic Range – HDR) szignifikánsan növeli a kép tisztaságát a képzaj csökkentésével és a fényerő optimalizálásával alacsony megvilágítási viszonyok között.

70mai-A500-4

5 megapixeles Sony szenzor és kétmagos HiSilicon processzor

A magas érzékenységű Sony IMX335 szenzor került beépítésre, amely a kiemelkedő képességű HiSilicon Hi3556 V200 chipsettel nagy teljesítményű és alacsony energiaigényű képfeldolgozást és magas képminőséget biztosít.

70mai-a500-5

Az ADAS vezetéstámogató rendszer

Az ADAS (Advanced Driving-Assistance System – továbbfejlesztett vezetéstámogató rendszer) érzékeli a környezeti tényezőket és hangjelzésekkel figyelmeztet biztonsági problémákra. A sávelhagyás figyelmeztető rendszer jelez, amikor az autó elkezd elsodródni a saját sávjáról, figyelve a sávjelzéseket az úton. Az első ütközésre figyelmeztető rendszer képes felismerni és követni a kamera látóterében lévő és előtte haladó járműveket, kiszámolni a sebességüket és az autós és a többi autó közötti helyet, hogy megakadályozza az ütközéseket vezetés közben.

70mai-a500

24 órás parkolás felügyelet

Vigyázz az autódra akkor is, ha nem vagy ott. A beépített gyorsulás-érzékelő (G-szenzor) automatikusan érzékeli a hirtelen rázkódást vagy ütközést, majd a kamera elkezdi a felvételt, így bármilyen eseményt rögzíthetsz parkoláskor. Beszálláskor értesítést kapsz, hogy ellenőrizd a felvételeket az 70mai alkalmazásban, ha esemény történik.

* Javasoljuk 70mai Hardwire Kit beszerelését ehhez a funkcióhoz (a termék külön kapható)

70mai-a500

Beépített GPS

A beépített GPS-szel rendelkező menetrögzítő kamera adatfeldolgozása még hatékonyabb és gyorsabb. Egy pontos útvonal-rögzítőként működik, amelyet megtekinthetsz a 70mai mobil alkalmazásban. Az elmentésre kerülő adatok tartalmazzák: futásteljesítmény, tartomány, átlagsebesség, maximális sebesség, időtartam, stb. Nagyszerű hosszú utakra, hogy meghatározhasd az esetlegesen bekövetkező baleset pontos helyét.

a500-70mai

Alkalmazás-vezérlés

Csatlakoztasd a kamerát a 70mai alkalmazáshoz WiFi-n keresztül, így irányítani tudod a kamerát az okostelefonoddal, beállíthatod azt és letöltheted a felvételeket. A 70mai app támogatja mind az Android, mind az iOS használókat. A sürgősségi felvételeket is lezárhatod a felülírás elkerülése érdekében.

70mai-a500-camera

Time-Lapse felvételkészítés

Támogatja a hosszabb időtartamú folyamatos felvétel készítését parkolási üzemmódban. A kamera másodpercenként egy képek készít, majd összefűzi egy videóvá, így több órányi esemény pillanatok alatt visszanézhető, amely helyet spórol a memóriakártyán. Amikor a kamera elmozdulást észlel, automatikusan sürgősségi videó módba kapcsol.

* Csak a FullHD mód támogatott és szükséges a 70mai Hardwire Kit használata, amely külön megvásárolható.

a500-70mai

70mai alkalmazás

Az alkalmazás boltból letölthető app Android és iOS rendszerre elérhető.

70mai-a500

3 perces beszerelés

A beszerelés teljesen egyszerű, mert nem igényel speciális kábelezést. Az A500 percek alatt telepíthető. Egyszerűen tapaszd fel a szélvédőre, és csatlakoztasd az USB kábelt és a mellékelt töltőt az autós 12V-os szivargyújtó csatlakozójába. Töltsd le a 70mai alkalmazást és csatlakozz a kamerához a beépített WiFi-n keresztül. Most már az autódat egy éber őr vigyázza!

a500-70mai

Rejtett dizájn és diszkrét beszerelés

A 70mai A500 Dash Cam Pro Plus arra lett tervezve, hogy minden autóbelsőhöz tökéletesen illeszkedjen, és ne hozzon létre újabb holt teret – visszapillantó tükör mögé telepíthető.

70MAI-A500

Automatikus idő szinkron

A GPS jel érzékelése után az A500 automatikusan szinkronizálja a pontos időt és az időzónát.

70MAI-A500

Hurok-felvétel

Az A500 hurok-felvételi technológiát használ, hogy folyamatosan felülírja a régebbi felvételeket, tehát nem kell új kártya, ha a jelenlegi megtelt. Ellenőrizheted és letöltheted az elkészült felvételeket a 70mai alkalmazásban.

a500-70MAI

Magas dinamikatartomány

A HDR technológia az expozícióját tudja állítani, így lehetővé téve a kamerának jobb részletességet és több fényt feldolgozni a szenzoron és egy még szebb kép produkálását.

70MAI-A500-DASH-CAM

Párátlanítás

A páramentesítési algoritmus hatékonyan csökkenti a kép torzítását és tiszta képet ad füstben vagy zavaros légköri viszonyok között autózva.

70MAI-A500-DASHCAM

Megjegyzések

 • A memóriakártya nem a csomag része, külön vásárolható meg.
 • A készülék üzemszerű működéséhez feltétlenül szükséges egy microSD memóriakártya
 • A memóriakártya minimális kapacitása 32 GB és minimum U1 (UHS-1) vagy magasabb osztályba kell, hogy tartozzon.
 • A memóriakártyában található flash memória egy bizonyos mennyiségű írási/olvasási ciklus után megsérülhet vagy olvashatatlanná válhat.
 • Ez normális jelenség, a flash memória „elhasználódása”, nem az A500 kamera hibája. Ilyenkor új memóriakártya alkalmazása válik szükségessé.

A doboz tartalma

a500-70MAI

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.