Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Xiaomi Deerma HS007 Foldable Garment Steamer Hordozható ruhagőzölő

14.990 Ft
7.490 Ft
50%
Menny.:db
Elérhetőség: Előrendelhető
Szerezhető hűségpontok: 75
Szállítási díj: Nem szállítható.

A Deerma HS007 gőzölő nagyszerű alternatívája a hagyományos vasalónak. Könnyű és praktikus, tökéletes lesz otthon és útközben is.

A készülék lehetővé teszi a már viselt ruhák frissítését is, a gőz eltávolítja az összes nem kívánt szagot és elpusztítja a baktériumokat, így mosás nélkül élvezheti a friss ruhákat.

Szállágyulás

A vízgőz magas hőmérsékletének (160 Celsius fok) köszönhetően a gőzölő először megpuhítja a szálakat, majd gyorsan és egyszerűen megszabadul minden gyűrődéstől. A gőzlágyítás javítja az anyag szerkezetét, ellenállóbbá teszi a sérüléseket és hosszabb ideig újszerűnek tűnik.

Kényelem és praktikum

A készlet tartalmaz egy speciális tisztító kefét, egy vízmérőt és egy elegáns tokot, amely az összes elemet megtartja, és tökéletes lesz otthon vagy távol tárolásra.

Energiatakarékos

A gőzölő innovatív kialakítása a készülék tetejére helyezett víztartállyal a gravitációt használja, ennek köszönhetően a gőz áramlása hatékonyabb és az energiafogyasztás rendkívül alacsony.

A készülék felépítése lehetővé teszi, hogy azonos hatékonysággal vasaljon, függetlenül a gőzös szögétől. Használhatja függőlegesen, 45 fokos szögben, de vízszintesen is, mint egy hagyományos vasaló.

Biztonságos hőmérséklet

A gőzölő további kettős védelemmel rendelkezik, amely a túlhőmérséklet-érzékelő rendszernek köszönhetően csökkenti a forró gőz által történő forrázás kockázatát. Amikor a gőzös eléri a maximális hőmérsékletet, automatikusan kikapcsol.

Nincs nedves folt

Nem kell aggódnia a vízgőz által okozott nedves foltok miatt sem, köszönhetően a keringési rendszernek, amely javítja a készülék hatékonyságát, ugyanakkor részecskéinek diszpergálásával szinte szárazra teszi a gőzt.

2 az 1-ben tisztaság

Az ecsettel ellátott speciális bevonat lehetővé teszi, hogy alaposan megtisztítsa a ruhadarabot minden szösztől, hajtól vagy szőrtől, és mindezt vasalás közben.

Biztonságos hőmérséklet

A gőzölő további kettős védelemmel rendelkezik, amely a túlhőmérséklet-érzékelő rendszernek köszönhetően csökkenti a forró gőz által történő forrázás kockázatát. Amikor a gőzös eléri a maximális hőmérsékletet, automatikusan kikapcsol.

MODELL DEM – HS007
NÉVLEGES FESZÜLTSÉG / FREKVENCIA 220V / 50HZ
NÉVLEGES TELJESÍTMÉNY 800W
VÍZTARTÁLY KAPACITÁS 100mL

Leírás

Xiaomi Deerma HS007 Hordozható ruhagőzölő

Leírás:

Szokták mondani, hogy a ruha teszi az embert. Mindennapjainknak ruháink elengedhetetlen részei, a tiszta és elegáns megjelenés mindig jó benyomást kelt legyen szó bármilyen találkozásról.

Ám amikor úton vagyunk, ruháink könnyen a ráncosodás áldozataivá válhatnak. ilyenkor a ruhagőzölő a legjobb megoldás. Csak vigye magával, és nem hagyja cserben.

Főbb tulajdonságok:

Összecsukható dizájn: a termék össehajtás után csupán 15 cm magas, így könnyen tárolható és szállítható.

nyomás alatti keringető-fűtő rendszer: 20 másodperc alatt eléri a gőzölési hőmérsékletet, nem kell hosszú perceket várni a felmelegedésre.

elpusztítja a baktériumokat, kisimítja a ráncokat: tisztává és biztonságossá teszi ruháit kényelmes használat mellett, ami után semmilyen vegyszerfoltot nem hagy.

szabadalmaztatott víztakarékos kialakítás: Hatékonyan használja fel a vizet, így a gőz tovább tart.

kialakított tároló doboz: Könnyen kezelhető a tárolás során, és a tartozékok sem szóródnak szét.

hosszú spirális levegőjárat: Nem hagy vízfoltot ruháin, mivel optimálisan tartja a kifújt levegő gőztartalmát.

kettős biztonság: Hőbiztosítékkal és hőszabályozóval felszerelve, hogy a magas hőmérséklet se jelentsen kockázatot.

eltávolítja a hajszálakat: gőzölés előtt használja a kefefejet, mely eltávolítja a szöszöket és hajszálakat.

Több vasalási lehetőség, melyeknél a helyszín már nem akadály.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.