Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Xiaomi Deerma HS200 Foldable Garment Steamer Hordozható ruhagőzölő

12.990 Ft
11.990 Ft
8%
Menny.:db
Elérhetőség: Előrendelhető
Szerezhető hűségpontok: 120
Szállítási díj: Nem szállítható.
A Deerma HS200 többfunkciós készülék vasaló és gőzölő is egyben, így az igényeknek és preferenciáknak megfelelően használható. A gőz nagy teljesítménye és hőmérséklete bármilyen gyűrődést kisimít, így ruhái frissek és tökéletesen simák lesznek használat után.

Leírás

Xiaomi Deerma HS200 Többfunkciós Ruhagőzölő

A Deerma HS200 MFP mind vasaló, mind gőzhajó, és az Ön igényeinek és igényeinek megfelelően használható. A gőz nagy teljesítménye és hőmérséklete megbirkózik az esetleges gyűrődésekkel, és használat után ruhája friss és tökéletesen sima lesz.
 

Hatékony vasalásA kétcsatornás fűtőrendszer gyors és egyenletes gőzkibocsátást tesz lehetővé, ami növeli a vasalás hatékonyságát. A megfelelő hőmérsékletű gőz biztosítja az anyag mély tisztítását a vasalás során, anélkül, hogy vegyi anyagok használata irritálná a bőrt.
 

Intelligens fűtési rendszer

A vasalót speciális rendszerrel látták el, amely már 25 másodperc múlva üzemkész. Ugyanakkor megakadályozza a víz felhalmozódását, így a vas nem dob ki vízcseppeket, így az egyetlen száraz gőzt bocsátja ki, és a ruhákon nem maradnak nedves foltok. A 180 Celsius fokot elérő gőz hőmérséklete megpuhítja a szövet rostjait, így még kellemesebb viselet.Nagyszerű tisztítás

Az eszköz a baktériumok eltávolítására is használható a kabalákból, az autó vagy a bútor kárpitozásából, a magas hőmérséklet és a kilökő gőz ereje miatt, amely minden felületet sterilizál.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Csatolt dokumentumok