Leírás
– A hagyományos hőkezeléses hidrolízissel összehasonlítva (melegítés)
Gyorsabb és egyenletesebb, csökkenti a mikrobaktériumok szaporodását és megelőzi a tápanyagveszteséget
– A hagyományos hideg hidrolízissel összehasonlítva (hidegvizes áztatás)
A kiolvadás ideje sokkal rövidebb, mint a hideg hidrolízises olvasztás során
– A hagyományos mikrohullámú kiolvasztással összehasonlítva
Megelőzi a külső textúra roncsolódását és romlását, a tápanyagok veszteségét, miközben megtartja az eredeti összetevők ízeit
– 30 perces hidegentartás és frissesség megőrzés
A HUOHOU kiolvasztótálca funkciója a környezettől és a hőfoktól függően változtatható. Ha az olvasztótálcát 10-15 percre a fagyasztószekrénybe helyezi, hidegtálként használható. Kivétel után a frissen és hidegen tartandó étel 20-30 percig megőrzi hűvösségét és frissességét.