Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Xiaomi Mi Air Purifier 3H EU okos Légtisztító HEPA filterrel

54.990 Ft
44.390 Ft
19%
Menny.:db
Elérhetőség: Előrendelhető
Szerezhető hűségpontok: 444
Szállítási díj: Nem szállítható.

A Xiaomi Mi Air Purifier EU levegőtisztító főbb tulajdonságai:

 • Ajánlott helyiségméret: legfeljebb 50 m2 3 M belmagasságig
 • Megnövelt teljesítmény, alacsonyabb zajszint
 • A szénszűrő megszűri a különböző füstöket, gőzöket, a járművek által kibocsátott káros anyagokat és a kellemetlen szagokat
 • Funkciók: Légminőség érzékelő, Távirányító, Kijelző és Éjszakai mód
 • Légtisztító teljesítmény: 400 m3/óra
 • A Xiaomi Mi Air Purifier EU letisztult légtisztító mindig megvizsgálja, hogy milyen a levegő aktuális állapota és ez alapján mérlegeli, hogy kell-e javítani rajta. A készüléket csendes éjszakai módra is át lehet kapcsolni a nyugodt és zavartalan pihenéshez. A légtisztító kezelése a praktikus távirányító használatával vagy egyedi telefonos alkalmazással is lehetséges.
 • 31 W fogyasztás
 • 69 dB(A) maximális zajszint, 31 dB(A) minimális zajszint
 • szénszűrő a kellemetlen szagok semlegesítésére
 • légminőség érzékelő, távirányító, OLED kijelző és éjszakai mód
 • hordozható és mobilis berendezés,lenyűgöző, igazolt eredményességéről a légtisztító teljesítménye árulkodik
 • CARD 400m3/h (6660 liternyi tiszta levegő percenként)
 • Mi Home APP vezérlés és AI hangvezérlés
 • kulcsfontosságú eleme a HEPA filter valamint az aktív szénszűrő
 • kiszűri a levegőből a pollenek, porrészecskék és baktériumok csaknem 100%-át.
 • semlegesíti és megköti a kellemetlen szagokat valamint gázokat

Közepes légterű helyiségekben használható, kiváló légtisztítási képességgel
A Mi Légtisztító képviseli a modellcsalád csúcskategóriáját a Xiaomi légtisztító termékek között. PM2.5 méretű részecskék és káros anyagok kiszűrése pillanatok alatt, tűpontosságú lézer részecske-érzékelő (már az enyhe szennyeződéseket is érzékeli)
nagy hatékonyságú szénkefe nélküli DC motor, maximális teljesítmény melett csupán 38W-os fogyasztás

Nappalik, irodák, kisebb közösségi terek légkarbantartására ideális a kapacitása. A készülék elején található OLED kijelző tájékoztat a levegő minőségéről, a porszemcsék méretéről.

Aktív szénszűrő alkalmas a kellemetlen szagok eltávolítására is.
A Mi Légtisztító Pro-ot akár a konyhában is használhatjuk, így gyorsan megszabadulhatunk a kellemetlen szagoktól. Ha valami odaégett a sütőben, vagy amikor elfelejtettük kivinni a szemetet, nem fogjuk hossza érezni. Nagyszerűen használható háziállatok kellemetlen szagának semlegesítésére is.

1 ÉV teljeskörű GARANCIA

1 db. HEPA (szürke) FILTERT TARTALMAZ A GYÁRI CSOMAGOLÁS 

Leírás

MI AIR PURIFIER 3H

Megnövelt teljesítmény, halkabb működés, változatlan méretben, OLED érintőkijelzős vezérléssel. A Mi Air Purifier 3 légtisztító a 2S továbbfejlesztett változata. Ideális egy légterű lakások, nagyobb nappalik, vagy közepes méretű társasházi lakások folyamatos légtisztítására is. Alapterülete csupán egy A4-es lapnyi helyet foglal, így szinte észrevétlenül elhelyezhető bármely sarokban.

                       

Megjegyzések:
* 320 m³ / h PM CADR: Kínai Tesztelő és Ellenőrző Intézet adatai a háztartási villamos készülékek ellenőrzési jelentéséből (WCk-20-50501 sz.) származnak.
* 5330 liter friss levegő percenként a teljes levegőmennyiségre vonatkozik, amikor a légtisztító a legmagasabb üzemmódban működik. A számítások a Mi Air Purifier 3C 320m³ / h PM CADR-jén alapulnak. A PM CADR adatok a Kínai Tesztelő és Ellenőrző Intézet adatai a háztartási elektromos készülékek ellenőrzési jelentéséből (WCk-20-50501 sz.) származnak.
* A 0,3 μm-es részecskék 99,97% -a eltávolítva: a Kínai Tesztelő és Ellenőrző Intézet a háztartási elektromos készülékek ellenőrzési jelentése (WCv-20-40030 sz.) szerint, a termékhez használt szűrőanyag 99,97% -os szűrési hatékonyságot ért el ≥ 0,3 μm méretű részecskék esetén.
* 106m2 / h lefedettségi hatékonyság: a tisztító óránként egyszer képes teljesen megtisztítani a levegőt egy 106m2-es helyiségben. A számítások azon a feltételezésen alapulnak, hogy a szoba magassága 3 m, és a lefedettség hatékonysága = PM CADR ÷ 3 m. A “Légtisztító” (GB / T 18801-2015) szabványoknak megfelelően a Mi Air Purifier 3C PM CADR értéke 320m³ / h. Az adatok a Kínai Tesztelő és Ellenőrző Intézet a háztartási elektromos készülékek ellenőrzési jelentéséből (WCk-20-50501 sz.) származnak.
* Akár 99,99% -os szűrési hatékonyság 90–100 nm-es részecskéknél: A termék szűrőmagjához használt anyagot 0,0533 m / s légmennyiséggel tesztelték, és képes a 90–100 nm-es részecskék 99,99% -áig szűrni. Megmértük a különböző átmérőjű egyéb részecskék számlálási hatékonyságát is. Az adatok a Kínai Tesztelő és Ellenőrző Intézet a háztartási elektromos készülékek ellenőrzési jelentéséből (WCv-20-40030sz.) származnak.
* A baktériumok és vírusok 99,99% -os nagy hatékonyságú eltávolítása: A mikrobiológiai Guangdong Detection Center által végzett ellenőrzésnek megfelelően (ellenőrzési jelentés száma: 2020FM23054R01), a termék szűrőeleméhez hozzáadott vírusirtó bevonat tisztulási aránya> 99,99% a H1N1 vírus esetében.
* 99,3% 1 órás sterilizálási arány staphylococcus esetében, 99,4% 1 órás sterilizálási arány E. coli esetében, 99,2% 1 órás sterilizálási arány pneumococcus esetén: a Kínai Tesztelő és Ellenőrző Intézet a háztartási elektromos készülékek ellenőrzési jelentése (WCk-20-50731 sz.) szerint, a termék szűrőeleméhez adott antibakteriális bevonat 1 órás sterilizálási aránya 99,3% a staphylococcus esetében, 1 órás sterilizálási aránya 99,4% E. coli esetében, 1 órás sterilizálási aránya 99,2% pneumococcus esetén.

Youtube videók

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
|
2022. 01. 31.

Csatolt dokumentumok