Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Xiaomi Mi T500 elektromos fogkefe

12.990 Ft
9.090 Ft
30%
Menny.:db
Elérhetőség: Előrendelhető
Szerezhető hűségpontok: 91
Szállítási díj: Nem szállítható.

Vezeték nélküli okos elektromos fogkefe

Hatékony teljesítmény a hatásos tisztítás érdekében

Nagy sűrűségű, korrózióálló, fémmentes kefefej

Testre szabható tisztítási módok

Leírás

Xiaomi Mi Electric Toothbrush elektromos fogkefe

Mi Electric Toothbrush

Vezeték nélküli okos elektromos fogkefe
Hatékony teljesítmény a hatásos tisztítás érdekében
Nagy sűrűségű, korrózióálló, fémmentes kefefej
Testre szabható tisztítási módok

Nagy hatékonyságú, mágneses levitációs, szónikus motor

Erőteljes tisztítás a fogaknak

Ez a nagyszerű elektromos fogkefe nem csak a nagy frekvenciájú rezgéseket, hanem kivételes teljesítményt is biztosít. A német és japán szakértők által kifejlesztett nagy hatékonyságú mágneses lebegő hangmotor több mint 31 000 / percet vibrál és 230 g / cm*-es nyomatékkal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a teljesítmény nem csak koncentrálódik a nagyfrekvenciás rezgésekbe, hanem azt is, hogy hatékonyabban átkerül az a fejre. Még akkor is, ha a fogakkal szemben van, az ecsetfej megtartja erejét, és a vízben és a fogpasztában lévő buborékok a szájban apró impulzusokat képeznek, amelyek tisztító hatást fejtenek ki. A sörték tökéletesen behatolnak a fogak közé, eltávolítják a lepedéket, sokkal hatékonyabban és mélyebben tisztít, mint egy kézi fogkefe.

Egy elektromos fogkefe, amely megvédi fogaid egészségét

Átlagos kinézet, átlagon felüli teljesítmény

Új, nagy sűrűségű, korrózióálló, fémmentes kefefej

Még, ha jelentéktelennek tűnik is, ez a kisméretű fej teljesen különbözik a hagyományos elektromos fogkefék fejétől. A kefefej korrózióálló, fémmentes nagy sűrűségű sörtéjű technológiát alkalmaz. A sörték alját hő segítségével összefűzik, majd erősen a kefefej felső részéhez rögzítik. A hagyományos kefefejekkel ellentétben nem áll fenn a fém korróziójának veszélye, vagy a fémburkolat hornyai között csapdába eső szennyeződés, így ez a fej egészségesebb és környezetbarátabb. Az amerikai DuPont cég által gyártott, kiváló minőségű, puha sörtékkel rendelkezik, ez a technológia 40%-kal sűrűbb sörtéket tesz lehetővé.* Minden egyes sörteszál csiszoláson megy keresztül sima és kerek sörték létrehozásának érdekében. Ez biztosítja, hogy ne irritálják az ínyt, és ne karcolják meg a fogak felületét.

* Az azonos felületű egyéb kefefejekhez képest a korrózió-gátló fémmentes sörték sűrűsége körülbelül 40% -kal magasabb, mint a fém sörték.

40%

Sűrűbb sörték

Élezett sörték Kerek / polírozott sörték

Három különböző mód közül
válaszd ki a neked megfelelőt


A Mi Elektromos Fogkefe be / kikapcsoló gombja használható az általános mód,
a gyengéd és a testre szabott üzemmód közötti váltáshoz.
A felhasználók választhatják ki a tisztítási módot, amely
a leginkább megfelel a fogak mindennapi tisztítási igényeinek.

Alkalmazáscsatlakozás a  testreszabott tisztításhoz


A testreszabási funkciók lehetővé teszik, hogy beállítsd a saját fogmosási idődet, a kefe erősségét és a szájápolási funkciókat, amelyek legjobban megfelelnek az étrendednek és a napi fogmosási szokásaidnak. A beállítások segítségével frissítheted az üzemmódokat és a funkciókat, hogy megfeleljen a fogak tisztítási igényeinek még nagyobb skálájának.

* Amikor először “testreszabott” lehetőséget választasz, automatikusan ez lesz a kezdő mód. Eltávolítás után átválthat más üzemmódokra.
A részleteket lásd a használati útmutatóban.

A fogkefe pontosan tudja, milyen alaposan használod


Honnan tudod, hogy megfelelően fogod-e, vagy egyenlő módon lefedi-e az összes területet? A Mi Elektromos Fogkefe segít megtalálni. A beépített, nagy pontosságú gyorsulásérzékelő érzékeli a kefe helyzetét. 6 különböző zónát figyel, rögzíti, hogy melyik zónában tartózkodik, és mennyi időt töltesz ott minden alkalommal, amikor a kefefejet használod. * Ha Bluetooth-on keresztül csatlakozik az alkalmazáshoz, akkor is láthatja az adott pontszámot, amikor minden alkalommal. Az alkalmazás rögzíti a statisztikákat, például az időtartamot, a lefedettséget és az egyenletességet, és naponta, hetente vagy havonta megtekintheti és megoszthatja a fogmosás jelentését, így folyamatosan felügyelheti fogászati ​​egészségét.

* Fogmosás közben javasoljuk, hogy a kefefejet lassan és egyenletesen mozgassa. Ez a legjobb módszer a fogak tisztítására és masszírozására. 30 másodpercenként emlékeztetőt kap a pozíció megváltoztatására.

 

Egy energikus reggel

A reggeli a nap legfontosabb étkezése és a szájhigiénia leggyengébb pillanata. Ezért reggel kell tisztítani, hogy megvédje az ínyt és megakadályozza a vérzést. Javasolt egyéni beállítás: Ne fújjon 10 másodpercig, 2 perc lágy vagy szabályos módban, + 30 másodperc ínyvédelem.

Egy elektromos fogkefe, amely figyel a felhasználóra

Egyetlen töltéssel hihetetlen 18 napos üzemidő

Az alkalmazásban kijelzett akkumulátor szinttel intsen búcsút a lemerült akkumulátornak.


Nincs is kellemetlenebb annál, ha lemerülve találod az elektromos fogkefédet pár nap után, vagy épp használat közben merül le. Ez kényelmetlen és idegesítő. A Mi Electric Toothbrush beépített, 700 mAh-ás lítium akkumulátorral rendelkezik, amely a NiMH akkumulátorokkal összehasonlítva hosszabb élettartamú és nincs memóriaeffektus sem. Egy teljes feltöltéssel kb. 18 nap üzemidőt biztosít*, a töltöttségi szintet az okostelefonra telepíthető alkalmazáson keresztül bármikor ellenőrizheted, így elkerülheted, hogy a fogkefe használat közben merüljön le és kellemetlenséget okozzon.

A töltőállvány, amely biztonságos és kényelmes

Univerzális USB port és idegen fém tárgyak automatikus felismerése

A Mi Elektromos Fogkefe univerzális USB portja lehetővé teszi a különféle töltőberendezésekhez való csatlakoztatást, beleértve a hordozható töltőket vagy számítógépeket. Ugyanakkor a töltőállomás automatikusan észleli, hogy a Mi Elektromos Fogkefe be van-e helyezve vagy sem, miután teljesen feltöltött. Ha idegen fémtárgyat, például gyűrűt vagy érmét észlel, akkor automatikusan bekapcsolódik az alacsony fogyasztású üzemmód, hogy megakadályozza a véletlen túlmelegedést, ami sérülést okozhat, ha az eszközt megérinti. Ez az automatikus funkció is a biztonságodat szolgálja.

Integrált, kompakt test, IPX7 vízállósággal

Funkcionális és gyönyörű

A többszörös fröccsöntési eljárás alkalmazása biztosítja, hogy a test minden része egy “tömített” csatlakozással legyen összekapcsolva. Ez egy varrat nélküli külsőt eredményez, amelynek teste és alapja IPX7 vízállósági fokkal rendelkezik.

* A testnek matt, fehér felülete van, hozzáadott textúrával és súrlódással. Egyszerű és tiszta külsőt kölcsönöz a kényelemnek és az eleganciának.
Egy ilyen gyönyörű és intelligens otthoni termék, mint ez, kombinálva a tiszta és egyszerű fürdőszoba esztétikájával, tökéletes kiegészítője az egészséges életmódnak.

* Az IPX7 vízszigetelő szabvány olyan berendezésre vonatkozik, amely vízben 1 méteres mélységben 30 percig vízbe meríthető, anélkül, hogy vízkárosodást okozna. A fürdés vagy zuhanyozás során azonban, ha a magas vízhőmérséklet nagy mennyiségű gőz keletkezik, kis gázmolekulák képesek lesznek behatolni a fogkefe testébe. Ezért a készülék fürödni vagy zuhanyozni alkalmatlan.

A hátoldal texturált felületű,
csúszásmentes kialakítású

Biztonságos és csúszásmentes


A felhasználók biztonsága érdekében figyelembe vettük a legkisebb részleteket. Annak érdekében, hogy megakadályozzuk a fogkefe csúszását vagy leesését a nedves kéz miatt fogmosás közben, a Mi Elektromos Fogkefe hosszú, csúszásgátló dudorokat kapott a fogantyú hátulján a biztonság érdekében.

Egybeöntött gomb kialakítás

Felejtsd el a vízbefolyást vagy a beragadt fogkrém maradékot


A Mi elektromos fogkefe be/ki gombja egybefüggő, szilikon, vízálló kialakítású. A tökéletesen varrat-, és csatlakozás-mentes test megakadályozza, hogy a fogkrém az illesztésnél megtapadjon, ami azt jelenti, hogy a hosszabb használat után sem ragad be a gomb.

Könnyen használható töltőállomás

Nem számít, hogyan állítottad le,
automatikusan a helyére kerül


A töltőállvány úgy lett tervezve, hogy a fogkefe 3 különböző irányban beilleszthető legyen. Még ha a fogmosás után rossz szögben is helyezed be, ez akkor sem jelent problémát, a fogkefe automatikusan a helyére kerül a töltőállomáson.

Az alsó rész cserélhető gyűrűkkel rendelkezik

Egy szín, személyenként az egészséges, higiénikus használatért – összecserélés nélkül


Mit teszel, ha révedésből a rossz fogkefét veszed el? A valós felhasználói igényekre támaszkodva egy könnyen cserélhető, színes gyűrűt helyeztünk el a készülék alján, így a családban mindenki használhat különböző színűt, és soha nem kell aggódnod az összecserélt fogkefék miatt.

 

* A fent felsorolt ​​adatok mindegyike a Soocare fogkefe laborban végzett teszteléssel készült. Előfordulhat, hogy az egyéni használat alapján változik.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.