Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Xiaomi Portable Electric Air Compressor 1S hordozható kompresszor pumpa

18.590 Ft
17.590 Ft
5%
Menny.:db
Elérhetőség: Előrendelhető
Szerezhető hűségpontok: 176
Szállítási díj: Nem szállítható.
Hordozható kompresszor kerékpárokhoz járművek, motorkerékpárok, kerékpárok stb. közelében. Integrált lítium akkumulátor – akár 8 autó kerekét is felfújja egyetlen töltéssel, Felfújási módok kerékpárokhoz, motorkerékpárokhoz, járművekhez, labdákhoz. LCD kijelző az aktuális és a kívánt nyomás kijelzésére. Töltés USB-C-n keresztül. 45%-kal nagyobb teljesítmény generációk között. Beépített LED zseblámpa SOS villogó funkcióval.

Leírás

Xiaomi Portable Electric Air Compressor 1S

Gyors felfújás, optimális teljesítmény

Megnövelt sebesség és légmennyiség, hogy gyorsabban visszatérhess az útra

Fújj fel teljesen 2 autógumit, vagy töltsd fel 8-szor az autógumikat, köszönhetően a fejlesztéseknek, amelyek 45,4%-kal nagyobb felfújási teljesítményt biztosítanak egy teljes feltöltéssel.


 

A nagy pontosságú hengerblokk akár 150 psi nyomást is kibír

Az ötvözött anyagokból készült, nagy pontosságú, öntött hengerblokk mindössze 20 másodperc* alatt 0 psi-ről 150 psi-re fújódik fel, így alkalmas a hegyi kerékpárok lengéscsillapítóihoz, valamint az országúti kerékpárok nagynyomású gumiabroncsaihoz. Készen áll arra, hogy veled tartson.

Frissített chipek a kiváló teljesítményért

A nagy pontosságú légnyomásérzékelők azt jelentik, hogy nincs többé kézi pumpákkal való bíbelődés.

A digitálisan vezérelt légnyomásérzékelők ±1 psi*-re javítják a felfújás pontosságát, véget vetve az oda-vissza guminyomás ellenőrzésének felfújás közben.

 

Előre beállított abroncsnyomás, a könnyebbség és nyugalom érdekében

A Xiaomi Portable Electric Air Compressor 1S automatikusan leállítja a gumiabroncsok felfújását, amikor eléri a kívánt, előre beállított nyomást. Emellett megjegyzi a nyomásértékeket, így nem kell ismételten beállítania.

 

Többféle felhasználási lehetőség különböző helyzetekben

Öt különböző üzemmód, amelyet bárki használhat

Öt különböző felfújási üzemmód – mindegyiket előre beállított légnyomásértékekkel – megakadályozza a túlfújást, így nincs miért izgulnod. A Xiaomi Portable Electric Air Compressor 1S bárki számára könnyen használható.

 

Búcsúzz el a vezetékektől a belső lítium akkumulátoroknak köszönhetően

A lítium akkumulátorok miatt nincs szükség külső áramforrásra, és nincs szükség többé nehézkes tápkábelekre.

 

Könnyű test a hordozhatóság érdekében

A mindössze 480g* súlyú, kompakt kialakításnak köszönhetően ideális, ha utazásra készülsz. Csúsztasd be a táskádba, hagyd otthon, vagy tedd be az autódba – ez a gyönyörű készülék egyáltalán nem foglal sok helyet, bárhol is tárolod.

 

Type-C univerzális interfész*, a nyugalomért útközben is.

Továbbfejlesztett töltés Type-C porttal, a gondtalan utazásokhoz a világ minden táján. USB adapteres töltése, Autós töltés, Powerbank töltés, nem akadály!

 

Beépített világítás a könnyű használat érdekében

LED-fény az éjszakai használathoz SOS villogó funkció, ha váratlan esemény történne.


 

Elkülönített belső rekeszek a nagyobb biztonságért

A készülék külön rekeszekkel rendelkezik a mechanikus és az akkumulátoros rendszerek számára, az optimális hőelvezetés érdekében.


 

A légtömlő be-/kikapcsolója a véletlen használat megakadályozására.

Megakadályozza a véletlen bekapcsolást. 

Felfújás több szögből

A rugalmas tömlőnek köszönhetően a gumiabroncsokat könnyedén felfújhatod, függetlenül attól, hogy hol van a kerékszelep.


 

Többféle tartozék, hogy minden igényt kielégítsen

Tartalmaz egy tárolótáskát, tűszelepadaptert és Presta szelepadaptert minden eshetőségre.

*Teljesen feltöltve a készülék 0 bar nyomásról körülbelül két, 205/55 R16 méretű autógumit képes 2,5 bar nyomásra felfújni.
*Teljesen feltöltve a készülék 2,0 bar nyomásról körülbelül nyolc, 205/55 R16 méretű autógumit képes 2,5 bar nyomásra felfújni. Minden egyes gumiabroncs felfújása körülbelül 2 perc 38 másodpercet vesz igénybe.
*A felfújt elem egy magas nyomású hegyi kerékpárhoz tartozik. Az elem 0 psi-ről 150 psi-re fújható fel körülbelül 20 másodperc alatt.
*A Mi Portable Electric Air Compressor ±2 psi pontosságú; a Xiaomi Portable Electric Air Compressor 1S pontossága ±1 psi-re lett javítva.
*A Xiaomi Portable Electric Air Compressor 1S hozzávetőleges 480g-os súlya magának a készüléknek a súlyára vonatkozik, a Presta szelepadapter, a tűszelepadapter és a tároló tasak nélkül.
*A Xiaomi Portable Electric Air Compressor 1S alapfelszerelésként nem tartalmaz hálózati adaptert. Ezt a terméket külön kell megvásárolni.
*A nyolc teszt adatai a TÜV SÜD Certification and Testing (China) Co., Ltd Shenzhen Branch jóvoltából. A vizsgálati jelentés száma: 68.189.21.0233.01. Vizsgálati szabvány: QXMQJ0002-2019.
*A táblázatban szereplő elemeket 0 bar nyomásról fújtuk fel, a két fújás között 10 perc szünettel.
*A termékképek csak illusztrációk.
*Az oldalon szereplő összes adat a QiCYCLE laboratórium jóvoltából származik, hacsak másképp nem szerepel.
 

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.