Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Xiaomi Sothing Deer Humidifier Light Rénszarvas alakú Párásító és Lámpa

7.800 Ft
4.990 Ft
36%
Menny.:db
Elérhetőség: Előrendelhető
Szerezhető hűségpontok: 50
Szállítási díj: Nem szállítható.
  • Kedves rénszarvas formájú Xiaomi készülék, gyerekek nagy kedvence
  • Nem csupán párásító, hanem éjjeli lámpa is
  • Nano atomizálás
  • 260ml víztartály kapacitás
  • Két sebességes üzemmód
  • Időzítő funkció
  • Cseppmentes
  • Aroma terápiára is használható
  • Szem és környezetbarát LED technológia
  • Ultrahalk < max.29DB

Tökéletes eszköz a megfelelő mikroklíma kialakítására és fenntartására
Azonnal pótolja a nedvességet a levegőben
A szarvas szelíd állat, tele vitalitással, képes túlélni a legsúlyosabb megpróbáltatásokat. A speciálisan kialakított készüléktest  lekerekített formái csak a szarvas szarvát és orrát emelik ki, a lábak helyett pedig az egyszerű szán és a téli szánkózás gondolatait ébreszti, segítve az ünnepi hangulat megteremtését.

A párásító készülékben lévő Sothing® beépített ultrahangos permetező egysége finom ködöt hoz létre, amely megnedvesíti a környező levegőt és tompítja a fűtőtestek szárító és dehidratáló hatását, elősegítve az egészséges bőr és tüdő fenntartását.

A 2,5 mikron átmérőjű cseppek kis méretük miatt csak a levegőt nedvesítik, anélkül, hogy vízcseppek képződnének a tárgyak felületén.

Egyszerű gombnyomással kapcsolhatja be az éjszakai fény funkciót.

A speciális LED-es diffúzoron át érkező 4 LED egyenletesen ad 3000K hőmérsékletű lágy fényt, mely nem irritálja a szemet, és segít a tárgyak sötétben való látásában. Sőt, az éjszakai fény funkció egyedül is használható, a párásító bekapcsolása nélkül is.

A 260 ml-es tartálytérfogat tökéletesen fenntartja az egyensúlyt a napi hidratálás és a víz frissen tartása között. A tiszta vízzel történő rendszeres utántöltés segít fenntartani azegészséges mikroklímát , a fedél megakadályozza a por bejutását.

Két párásítási mód – folyamatos és szakaszos – automatikus kikapcsolási módokkal 4 vagy 6 órás időzítővel alkalmas különféle helyiségekhez és feladatokhoz. 

Leírás

Rénszarvast formázó párásító és éjjeli fény

Nem csak a párásító, hanem kislámpa is 2 in 1. Az asztali lámpa független kapcsolóval rendelkezik, és a LED fényforrás egyenletesen oszlik el, emellett a meleg fehér fény lágy és kényelmes,önállóan is használható éjszakai fényként.

Lágy, diszkrét világítás

 
Könnyű gombnyomással meleg fény mellett kapcsolhatja be az éjszakai fényt. A speciális LED-es diffúzoron át érkező 4 LED egyenletesen biztosít 3000K hőmérsékletű lágy fényt, amely nem irritálja a szemet, és segít a tárgyak sötétben való látásában. Sőt, az éjszakai fény funkció egyedül is használható, a párásító bekapcsolása nélkül is.

Kényelmes Feltöltés

A víztartály 260ml kapacitása biztosítja a napi párásítási igényt, csökkenti a nedvesség visszatartását, és teljesen lefedi a felső fedél porálló kialakítását.

Két sebességes üzemmód

Időzítő 4 és 6 órán át. Két párásítási mód – folyamatos és szakaszos – automatikus kikapcsolási módokkal 4 vagy 6 óra elteltével alkalmas különféle helyiségekhez és feladatokhoz, az észrevétlen hidratáláshoz és egészséges légkör megteremtéséhez. Automatikus kikapcsolási funkcióval kombinálva, energiatakarékos és biztonságos.

Paraméterek

ANYAGA ABS
SZÍN Fehér
SÚLY 150g
MÉRET 124 x 91 x 109 mm
KAPACITÁS 260ML
BEMENETI INTERFÉSZ Micro USB
HATÓKÖR 5-8m2
FÉNY SZÍNE Meleg fehér fény
PERMET MENNYISÉGE 50ml/h
BEMENET DC 5V / 1A

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.