Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Xiaomi Townew Újrahasznosítható Szemeteszsák Utántöltő T1/T Air Lite Refill Rings (6 db)

15.990 Ft
5.990 Ft
63%
Menny.:db
Elérhetőség: Előrendelhető
Szerezhető hűségpontok: 60
Szállítási díj: Nem szállítható.
  • TOWNEW szemeteszsákok: nagy, tartós, rugalmas és erősebb. Tökéletes családja havi használatára
  • Kompatibilis Townew T1 és T Air Lite modellekkel
  • 6db újrahasznosítható gyűrűk
  • Gyűrűként 25 db szemeteszsák
  • A TOWNEW T1/T Air Lite utántöltő gyűrűk és a szemeteszsákok nedvesség- és vízállóak

Leírás

Xiaomi Townew Újrahasznosítható Szemeteszsák Utántöltő

ÚJRAHASZNOSÍTHATÓ SZEMETESZSÁK UTÁNTÖLTŐ GYŰRŰK

Ezek az utántöltő gyűrűk lehetővé teszik, hogy a Townew T1/T Air lite okos kukája teljesen kicserélje a szemeteszsákot az Ön helyett anélkül, hogy gondolnia kellene rá. Minden Refill-Ring 25 tartós szemeteszsákot tartalmaz, mindegyik 15 literes kapacitással!

GYORS MATEMATIKA

2018-ban Európában minden egyes ember átlagos hulladéktermelése 492 liter volt évente, ami havonta 41 litert, hetente 10 litert és így tovább. Ez azt jelenti, hogy ha minden egyes utántöltő gyűrű 25 darab 15 literes szemeteszsákot tartalmaz, akkor egyetlen utántöltő gyűrű átlagosan 283 napig, 40,5 hétig vagy 9,3 hónapig tart! Elképesztő, nem igaz? De ez még nem minden!

HOZZÁJÁRULÁS EGY EGÉSZSÉGESEBB BOLYGÓHOZ

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a lehető legjobban csökkentsük a környezet szennyezést. Ezért maguk az utántöltő gyűrűk 100%-ban újrahasznosíthatóak, és gondosan megmunkáltak, hogy biztonságosak és hatékonyak legyenek azzal a szándékkal, hogy jobbá tegyék bolygónkat.

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ANYAG

A Townew hivatalos szemeteszsákjai polietilén anyagból (PE) készülnek, amely tartós, rugalmas és erős tulajdonságairól ismert, és garantálja, hogy még a legerősebb szagokat is visszatartja, és a szemeteszsákban tartja őket, ahová tartoznak.

A Townew szemeteszsákok a hagyományos zsákokhoz képest nem csak lényegesen ellenállóbbak a kopással szemben, hanem újra és újra tesztelték őket, hogy nedvesség- és vízállóak legyenek.

HOGYAN KELL FELSZERELNI AZ UTÁNTÖLTŐ GYŰRŰKET?

Egyszerű! A beszereléshez nincs szükség műszaki tapasztalatra, csak távolítsa el a felső gyűrűt, amely az utántöltő gyűrű védelmére szolgál, majd helyezze fel a tényleges utántöltő gyűrűt, és ne felejtse el visszatenni a védőgyűrűt az eredeti helyére.

Kompatibilis a TOWNEW T1 és T Air Lite készülékekkel

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.