Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Xiaomi Vacuum Cleaner Roborock S7 Prémium Robotporszívó - Fehér EU

233.900 Ft
207.900 Ft
11%
Menny.:db
Elérhetőség: Előrendelhető
Szerezhető hűségpontok: 2080
Szállítási díj: Nem szállítható.

A Xiaomi Vacuum Cleaner Roborock S7 Prémium Robotporszívó, amely új szintre emeli a takarítást a szónikus technológiának köszönhetően.

Xiaomi Roborock S7 - a robotporszívók csúcsa és a Xiaomi ökoszisztéma robotporszívók zászlóshajója.

Szonikus felmosás, automatikus felmosófelhúzás szőnyegeken, erőteljes 2500Pa motor, fejlett navigáció helyiség- és padlófelismeréssel, négy teljesítmény üzemmód, elektronikus vízmennyiségadagolás - vízáramlás beállítása, távvezérlés és beállítás a mobilalkalmazásból, HEPA szűrő. Az egyik legjobb robotporszívó a piacon.

A padlóra száradt szennyeződések feltakarítása súrolást igényel, ami fáradtságos munka, de a Roborock S7 mop szónikus rezgő technológiával, amely 3000 súroló mozdulat/ perc eredményez, így a tiszta padló biztosítása már nem jelent problémát.

Automatikus Mop emelő technológia, 2500PA szívóerő, amely a megújított szilikonból készült a talajhoz sokkal közelebben érintkező úsztatott főkefének köszönhetően, valódi alapos tisztítást biztosít a szőnyegeken is. A roborock S7 ultrahangos szőnyeg felismerés funkció miatt, már nem kell aggódni, hogy vizes lesz a szőnyegHosszantartó 5200 mAh akkumulátorának köszönhetően akár 3 órán keresztül tud takarítani, nem kell aggódni, hogy takarítás közben lemerül.

A készülék kizárólag a 2.4 GHZ-en való működést támogatja.

Leírás

Szónikus innovatív technológia a takarításban

Új korszakot nyitott a robotporszívózás történetében a Xiaomi Roborock S7! A továbbfejlesztett 2500 Pa teljesítményű szívómotornak, valamint a speciális, szilikonlamellákkal felvértezett főkefének hála soha nem volt még olyan hatékony a porszívózás, mint a Roborock-család új tagjával.

Minden padlófelületen megállja a helyét, miközben automatikusan felismeri, hogy éppen szőnyegen vagy valamilyen keményburkolaton jár.

A porszívózás mellett azonban a felmosás funkció terén is útmutató lett a Xiaomi Roborock S7! Mindezt a VibraRise technológiának köszönhetően, mely az újragondolt kialakítású és összetételű mopot már nemcsak húzza maga alatt, hanem jobbra-balra mozgatja – percenként 3000 alkalommal. Ezzel korábban soha nem látott minőségű nedves feltörlési képességre számíthatunk tőle, melyhez egy 300 ml-es víztartály adagolja majd számára a vizet.

Természetesen a Xiaomi Roborock S7 mindent megörökölt, amit a gyártó korábbi robotporszívói, így elragadóan modern és kellemes termékdizájnja mellett kiváló az akadályok leküzdésében, de az 5200 mAh-s akkumulátorával a 3 órányi üzemidő biztosítása sem okoz neki gondot. Mindezt automatizált töltéssel, valamint rendkívül fejlett LIDAR szenzoros navigációs rendszerrel kiegészülve, ami hihetetlenül precíz útkereséssel támogatja meg a takarítást.

A Xiaomi Roborock S7 ráadásul a szoftveres háttér tekintetében is kimagasló képességeket vonultat fel! Beüzemeléséhez és működtetéséhez egyaránt szükség lesz a Mi Home okostelefonos applikációra, mely sokrétű beállítási lehetőségeket kínál. A porszívó által készített térképeken beállíthatunk zónákat, akár helyiségenként módosíthatjuk a szívóerőt, az alkalmazott takarítási módot, de mi dönthetünk arról is, hogy mikor, milyen formában takarítson, illetve mennyi vizet használjon a felmosáshoz.

Paraméterek

Funkció Automata feltöltés , Tartály kiürítése az állomáson , Takarítandó helyiség meghatározása , Takarítás folytatása újratöltés esetén , Lépcsőről való leesés elleni érzékelő , Ütközésérzékelő , Több helyiségbeni porszívózás , Automata kiürítés , Padlófelszínhez való alkalmazkodás
Portartály térfogata 0,47 l
Oldalkefék száma 1
Felület típusa Minden padlótípushoz, Szőnyegre, Linóleumra, Fapadlóra, Hajópadlóhoz
Rendeltetés Moppal felmosáshoz, Szőnyegtisztításhoz, Száraz és nedves tisztításhoz, Száraz tisztításhoz
Funkció Automata feltöltés , Tartály kiürítése az állomáson , Takarítandó helyiség meghatározása , Takarítás folytatása újratöltés esetén , Lépcsőről való leesés elleni érzékelő , Ütközésérzékelő , Több helyiségbeni porszívózás , Automata kiürítés , Padlófelszínhez való alkalmazkodás
Portartály térfogata 0,47 l
Oldalkefék száma 1
Szintkülönbség leküzdése 2 cm
Navigáció módja Lidar
Motor típusa DC
Vezérlés típusa Alkalmazás
Takarítás módja Kefék, Programok, Felmosás
Szűrő típusa Mosható szűrő, EPA E11 szűrő
Magasság 9,65 cm
Szélesség 35 cm
Mélység 35 cm
Súly 4,5 kg
Tartozékok 230 V tápegység, Adapter, Li-Ion akku, Oldalkefe, Puhított kerekek, Felmosó textil, Töltőállomás, Pót szűrő, Okostelefonos vezérlés, Virtuális fal
Mobilalkalmazás Igen
Szín Fehér
Tápegység típusa Akkus
Akkumulátor típusa Li-ion
Töltési idő 6 óra
Működési idő 180 perc
Akkumulátor kapacitása 5 200 mAh
Akkumulátor feszültség 14,4 V
Zajszint 67 dB(A)
Porszívó típus Robot

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.