Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Xiaomi Viomi SE robotporszívó fehér

77.990 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Előrendelhető
Szerezhető hűségpontok: 780
Szállítási díj: Nem szállítható.
  • Töltőállomás
  • Tápegység
  • Főkefe
  • Víztartály
  • 2 az 1-ben víz- és portartály
  • Újrahasználható nedves törlőkendő
  • 2 db oldalkefe

Leírás

A padló tisztább mint valaha

Az új generációs Viomi SE takarítórobot tele van innovatív megoldásokkal, amelyek még hatékonyabbá teszik munkáját. A porszívó a legmodernebb lézerradarral, integrált porszívózási és felmosási rendszerrel van felszerelve, amely tiszta és fényes padlót hagy maga után. Hatékonyan megkerül minden akadályt, a robusztus, nagy teljesítményű szívómotor pedig mindenféle szennyeződéssel és a nagyobb darabokkal is megbirkózik.

Tervezett és hatékony munka

A legújabb generációs LDS precíziós lézerradarral ellátott, 360 fokos globális pásztázó és térképező rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a robotporszívó munkájának pontos megtervezését. A 6 x 360°/mp-es nagy pásztázási frekvencia és az akár 8 méteres hatótávolság kombinálva lehetővé teszi a könnyű és gyors vezérlést még az akadályokkal rendelkező helyiségekben is.

Rendkívül nagy teljesítményű processzor

Az 1,2 GHz-es teljesítményű Cortex-A7 chip és a SLAM algoritmus gyors működést és térképezést, valamint valós idejű útvonal-meghatározást tesz lehetővé. A takarítás hatékonysága 30%-kal magasabb a V2 Pro modellhez képest az útvonalválasztás optimalizálásának köszönhetően, hiszen rövidebb takarítási idővel dolgozik.

Hatékony a felülettől függetlenül

A többrétegű térképek intelligens frissítése és automatikus felismerése, valamint az újratérképezés hiánya lehetővé teszi a robot gyors és egyszerű használatát még villákban és többszintes házakban is. A robot akár 5 térképet is képes tárolni, így automatikusan alkalmazkodik az ismert térhez, és hatékonyan tisztít meg minden helyiséget.

Igényeihez illeszkedő munkarend

Az alkalmazás lehetővé teszi akár 7 munka előre való megtervezését, így beállíthatja a takarítást igénylő órákat vagy helyiségeket. Ezenkívül minden egyes diagram lehetőséget ad egy adott szívóteljesítmény beállítására, de a felmosási szint beállítására is. A robot minden helyiséget másképp tud kezelni, az igényektől és a szennyeződés szintjétől függően.

Bámulatos teljesítmény

A rendkívül nagy, 2200 Pa szívóteljesítmény korlátlan lehetőséget biztosít a takarításban. A robot könnyedén megbirkózik a hajszálakkal, ételmaradékokkal és porral. Emellett a V2 Pro-hoz képest a motorban végrehajtott fejlesztéseknek köszönhetően a kemény felületeken, de a szőnyegeken is jelentősen megnőtt a tisztítási teljesítmény.

Problémamentes padlótisztítás

A robotporszívó állandó víznyomású szivattyúval rendelkezik, amelyet nem befolyásol a maradék vízmennyiség és a különböző külső tényezők. A folyamatos működésnek köszönhetően biztosítja a felmosórongy megfelelő páratartalmát, és ezáltal a jobb tisztítási teljesítményt. A vízáramlás szükség szerint szabályozható, három szint közül választhat, és a 325 cm2 felületű, nagyméretű felmosófej lehetővé teszi bármilyen helyiség alapos tisztítását.

Szükséghet igazodó útvonal beállítása

Az innovatív Y-Mopping 2.0 rendszer egy frissített algoritmus, amely többszörös kézi tisztítást szimulál. A szennyeződés típusától függően a robot maga választja ki a megfelelő üzemmódot. Az S alakú útvonal lehetővé teszi a hatékony tisztítást és a por és szennyeződés gyors eltávolítását a felületekről. Az Y-alakú pálya viszont a nehéz szennyeződések esetében használható, amelyeket kétirányú porszívózással és mosással könnyedén eltávolít.

Hosszan tartó munka a még jobb eredményekért

A nagy hatékonyságú, akár 3200 mAh kapacitású akkumulátor 150 perc megszakítás nélküli működést tesz lehetővé. Egy akkumulátoros ciklus alatt a robot könnyedén megtisztíthat közel 200 m2 területet, azaz az egész házat vagy többször egy lakást. A hatékony akkumulátor és az innovatív feltérképező rendszerek kombinációja tette lehetővé a készülék ilyen nagy hatékonyságának és eredményességének elérését.

Az akadályok nem jelentenek problémát

A takarítórobot képes leküzdeni az akadályokat, így bármilyen helyiségben könnyedén bejuthat. Könnyedén kezel minden akadályt 2 cm magasságig, a 12-es osztályú érzékelőnek köszönhetően többek között érzékeli a szőnyeget, amelyen a készülék közlekedhet.

Személyre szabott takarítás

A robot lehetővé teszi a tisztítási zónák meghatározását az alkalmazás segítségével. A területek és helyiségek szabad megválasztása lehetővé teszi a teljesen személyre szabott takarítást. Ezen kívül a rendszer lehetővé teszi virtuális falak vagy tiltott területek beállítását, így a porszívó csak a kiválasztott területeken mozog.

Egyszerű nyelvválasztás

A Viomi SE tizenegy különböző nyelvi beállítással is használható. Minden eddiginél könnyebb megérteni robot állapotjelentéseit és funkcióit. A nyelvváltoztatás másodpercek alatt elvégezhető egy erre a célra szolgáló alkalmazásban.

Folytatja a megszakított munkát

A robot intelligens újraindítása a tartály ürítése után is lehetővé teszi, hogy pontosan ugyanazon a helyen folytassa a takarítást. Ha az akkumulátor lemerül, a készülék leállítja a munkát és visszatér a bázisra, ha pedig az akkumulátor feltöltődik, visszatér a korábbi helyére, elkerülve a megkerülést vagy a felülettisztítás megismétlését.

Paraméterek

Márka Viomi
Modell SE
Porgyűjtő/dokkoló mérete 350 x 350 x 94,5 mm
Súly 4,4 kg
Akkumulátor kapacitása 3200 mAh
Szívóerő 2200 Pa
Portartály kapacitása 300 ml
Víztartály kapacitása 200 ml
Applikációs vezérlés van
Működési idő akár 120 perc
Funkciók Takartástervezés,öntöltés, távirányítható, virtuális fal, felmosás
Maximális küszöbmagasság 2 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.