Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Xiaomi Viomi Smart Air Purifier Pro UV Légtisztító

64.800 Ft
63.890 Ft
1%
Menny.:db
Elérhetőség: Előrendelhető
Szerezhető hűségpontok: 639
Szállítási díj: Nem szállítható.
 • innovatív nagyteljesítményű eszköz akár 60 m2 területre is elegendő
 • megszűri a levegőben lévő szennyező anyagokat, formaldehid, port, gombaspórákat, vírusokat és baktériumokat
 • csendes működés
 • hatékony négyfokozatú szűrés
 • éjjel-nappal tiszta levegőt biztosít (silent night mode)
 • MI Home alkalmazás

átfogó levegőtisztítás:

 • első réteg : egy 40 mesh nylonszövött szűrő
 • második réteg : tisztító ezüst és réz ionokat tartalmazó HEPA szűrő
 • haemadik réteg :aktív szén bevonat
 • végső szűrés UV-fény segítségével
 • 99,9% -ra növeli a fertőtlenítés hatékonyságát
 • Méretek: 320 x 320 x 657 mm.
 • Működési terület: 60 m²-ig.
 • Szűrő élettartama: körülbelül 3000 óra.
 • Zajszint: 65 dB.

Leírás

Xiaomi Viomi Smart Air Purifier Pro légtisztító

Tiszta levegő minden szobában

A Viomi Smart Air Purifier légtisztító az igényes vásárlók számára készült készülék, amely nemcsak a levegőt tisztítja meg a szennyező anyagoktól, hanem a vírusoktól és baktériumoktól is. Éjjel-nappal tiszta levegőt biztosít a hatékony, négyfokozatú szűrésnek köszönhetően és szinte zajtalanul teszi a dolgát.


Átfogó szűrés

A négylépcsős szűrés átfogó levegőtisztítást tesz lehetővé. Az első réteg egy 40 mesh-es nylon szövött szűrő, amelyet a nagyobb szilárd anyagok felfogására terveztek. Ezt követően a rézionokkal ellátott HEPA szűrő hatékony védelmet nyújt a mikrobák ellen. Egy másik aktív szén bevonat kiszűri az összes káros szmogrészecskét. A végső szűrés UV fény segítségével történik, amely inaktiválja a többi baktériumot és vírust, és akár 99,9%-ra növeli a fertőtlenítés hatékonyságát.

Éjszaka is csendes

A készüléken keresztül a levegő szabad áramlását lehetővé tevő kialakítás rendkívül csendes működést tesz lehetővé. A 39 dB-es zajszint éjszakai üzemmódban biztosan nem lesz zavaró, még akkor sem, ha az ágytól rövid nem helyezték messzire. Az éjszakai megszakítás nélküli munka állandó szinten tartja a levegő tisztaságát.

Tisztán tartja az egész lakást

Kis mérete ellenére a tisztító könnyedén teljes szűrést biztosít 60 m²-es helyiségekben. A megfelelő keringtetésnek köszönhetően a készülék gyorsan és hatékonyan tisztítja a levegőt akár az egész lakásban, elegendő a szobák ajtaját nyitva hagyni.

 

Hatékony anionok

Működés közben a készülék az ionizációnak köszönhetően erős anionokat bocsát ki, hatékonyan távolítja el a mérgező gázokat, megakadályozza az újraszennyeződést, frissen, tisztán hagyja a levegőt. A másodlagos szennyezés lehetőségének hiánya jóval hosszabb üzemidőt tesz lehetővé szűrőcsere nélkül, ami olcsóbbá teszi a tisztító üzemeltetését.

Automatikus Válasz

A beépített infravörös és szagérzékelők kettős levegőminőség-ellenőrzést tesznek lehetővé a pontosabb eredmények érdekében. A készülék maga érzékeli a szennyeződést, és automatikusan be tudja állítani a tisztítási szintet az adott körülményekhez.

A készülék kezelése gyerekjáték

Rendkívül egyszerű kezelést tesz lehetővé a készülék elején elhelyezett négy gomb, amelyek átfogó használatot tesznek lehetővé. A szennyezettségi szint megjelenik a LED-képernyőn, egy számértéket is megjelenítve, és segít meghatározni, hogy az aktuális szint biztonságos-e az Ön egészségére. Ha zölden világít, akkor a szennyezettség normál mértékű.

Dedikált alkalmazás

A készülék a Mi Home alkalmazáson keresztül is üzemeltethető, amely lehetővé teszi a tisztító használatát anélkül, hogy kimozdulna a kanapéról vagy távol lenne otthonról. Az alkalmazás lehetővé teszi a készülék indítását vagy a működési szint beállítását, de tájékoztat a szűrőfogyasztás százalékos arányáról, illetve a csere szükségességéről is.

 

Paraméterek

Modell VXKJ03
Méretek 320 x 320 x 657 mm
Súly 9,5 kg
CADR por 500 m³ / h
CADR formaldehid 200 m³ / h
Működési terület 35-60 m²
Zajszint 39 dB- 65 dB
Alkalmazásvezérlés Igen
Kijelző típusa LED
További információk Érintőgombok, MI Home alkalmazás

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Csatolt dokumentumok